trafficwave uputa za nove članove

KRENITE ODAVDE! OVO PRVO! NOVI ČLANOVI PAŽNJA! O PROMOCIJI I ISPLATAMA

Mnogi žele da promovišu TrafficWave pa se pitaju gdje su im affiliate linkovi.Traffic Wave ima odličan kompenzacioni plan pa se to isplati.

Ali odmah PRVO da kažem OVO: NIKADA ali BAŠ NIKADA nemojte postavljati po facebook-u direktno vaš link koji vam Traffic Wave da, bilo koji. NIKADA.Jer imaju NULTU toleranciju na spamanje po Facebook-u sa njihovim domenima. To znači suspenziju naloga čak i ako ste platili.

A njihov tim je VEOMA aktivan na FB što ćete videti čim vas dodamo u FB grupu na engleskom gdje je i sam vlasnik TW. Znači nema šanse da prođete neopaženi ako postavljate link po FB. U redu je možda u prvim danima jednom do dva puta na svoj zid ili nekome poznatom u poruci. I toliko, samo par puta u početku ako vam se baš žuri da nekoga učlanite.ZA DALJE? A za dalje OBAVEZNO ga “okratite” na nekom od brojnih besplatnih servisa za tu namjenu. Na primjer www.bitly.com a možete i preko Google pretraga na termin “URL shortener FREE” da nađete bezbroj besplatnih servisa za tu namjenu. Suština je onda što vi umjesto originalnog Traffic Wave linka dobijete drugačiji link, sa drugim domenom. I kako to više ne dovodi pod rizik originalne Traffic Wave domene onda je to OK. Naravno ovo je jedan od najgorih načina promocije, ali u nekim FB grupama smije, služe za to. Tamo sa okraćivačem MOLIM VAS OBAVEZNO okraćeni link, nikada bilo koji direktni link koji vam TW daje. A brzo ćete shvatiti da je puno bolje da napravite svoju SPLASH stranicu i kampanju u svom Traffic Wave nalogu pa na toj SPLASH stranici formu za prijavu. Pa onda okratite i taj link do te vaše stranice pa promovišete to, imate u lekcijama sve to.A SAD GDJE SU LINKOVI (koje ćete okratiti prije nego ih postavite bilo gdje na FB )

  1. Ulogujte se u svoj Traffic Wave nalog. Šifru su Vam poslali na email. Šifru možete odmah i promijeniti.

2. Sa HOME stranice idete dolje na ikonicu gdje piše AFFILIATE MANAGER

3. Tu prvo i samo jednom, morate POTVRDITI da želite da budete I affiliate a ne samo korisnik. Jer to nije obavezno, Traffic Wave ima mnogo samo korisnika svog servisa, što ćete uvidjeti kasnije zašto. Ovo je jednom i besplatno, ali po nekom zakonu u US gdje je TW registrovan to mora tako. Na dnu te stranice samo ćete selektovati da NISTE iz US , kao što i niste. NON-US affiliate. I to bi bilo to. Jednom samo.

4. Vratite se opet sa HOME na AFFILIATE MANAGER i tu će vam sada biti izlistana gomila vaših stranica. Sve one rade isti posao. Svaka ima ono REGISTER dugme pa kada se klikne na njega mora da na stranici piše VAŠE IME I PREZIME i nickname iz TrafficWave. Tako kad nekome dajete svoj link, a znate tu osobu, recite joj da obrati pažnju da li na registracionoj prijavi piše vaše ime. Možete naravno i sami otvoriti link da vidite jel sve ok – piše li vaše ime kada se sa vašeg linka potom klikne na REGISTER.

JOŠ NEŠTO – FREE period je 30 dana. FREE članovi MOGU da učlanjuju ali NE mogu da zarađuju. A u TW postoji lijepa jedna stvar zove se FAST TRACK BONUS gdje vi od PRVE mjesečne uplate svog člana a to je $17.95 toliko košta mjesečno , dobijate svih $17.95 nazad. Pa praktično znači da sa samo jednim novim članom mjesečno koji se nadogradio sa FREE na ACTIVE ( ili odmah ušao kao ACTIVE ) maltene pokrijete svoju mjesečnu članarinu ( 1-2 $ su neke provizije PayPal-a ali tu ste negdje ).

ZATO AKO KREĆETE SA PROMOVISANJEM ONDA SE I NADOGRADITE PRETHODNO

jer ako vam se desi da član koji dođe preko vas uđe kao ACTIVE ( odmah plati ) ili kao FREE ali se potom nadogradi PRIJE vas, e onda NEMATE FAST TRACK od njega jer ste vi i dalje FREE, pa ste bacili pare u vjetar.

Možete se nadograditi i ranije prije nego vam istekne 30 dana FREE.

Odete u svoj TW nalog i na ACCOUNT INFO sa lijeve strane i tamo ćete vidjeti opciju da se nadogradite na ACTIVE – plaćenog člana, prije isteka 30 dana.OBAVEZNO unesite PayPal – i izaberite opciju ne samo da napravite PRETPLATU na svakih 30 dana preko PayPal-a nego i da se ODMAH nadogradite. Jer kad platite PayPal-om onda imate mogućnost da zaradu isplatite na PayPal. U protivnom ako platite bankovnom karticom, zaradu ne možete isplatiti na PayPal, nego mora bankovnim čekom što je vrlo nepraktično. Na PayPal balansu ili na kartici koja je povezana sa vašim PayPal nalogom mora biti najmanje tih $17.95 a ako ide preko kartice onda i vaša banka može zaračunati neki cent još gore.

AKO STE SE VEĆ NADOGRADILI KARTICOM možete opet u svom ACCOUNT INFO da kreirate samo PRETPLATU na PayPal-u, pa vam naravno neće ponovo naplatiti, nego će u buduće da skidaju sa PayPal-a. Ovo iz onog gore razloga što ako plaćate PayPalom onda i ISPLAĆUJETE ostvarene zarade na PayPal. A ako plaćate bankovnom karticom onda vam šalju bankovni ček, fizički, što košta, traje, banke tu uzimaju velike provizije, dakle zaboravite na ček. Dakle, ako nemate PayPal vi možete platiti i karticom, ali što prije napravite PayPal nalog i postavite PRETPLATU da na dalje ide sa PayPal-a.DAKLE:ako ste se registrovali kao FREE možete se potom prebaciti na plaćenog člana ( ACTIVE ) i prije isteka 30 dana tako što ćete platiti i napraviti ujedno pretplatu preko PayPal-a.

ACTIVE vam se računa od dana kada ste platili, pa još 30 dana ako ste se registrovali kao FREE i nemate PayPal, ali imate bankovnu karticu, i želite da odmah budete ACTIVE možete platiti karticom ali što prije sredite PayPal pa postavite iz svog TW naloga pretplatu za PayPal da ide ubuduće plaćanje automatski preko PayPal-a ( neće vam se tom prilikom ponovo naplatiti i preko PayPal prvi mjesec koji ste već platili karticom )ako ste se registrovali ODMAH kao ACTIVE ( plaćeni član ) a platili karticom možete potom samo postaviti pretplatu na PayPal iz svog ACCOUNT INFO u Traffic Wave nalogu, i od sljedećeg mjeseca ići će preko PayPal-a kao što i treba ( neće vam se tom prilikom ponovo naplatiti i preko PayPal prvi mjesec koji ste već platili karticom )ako ste se registrovali ODMAH kao ACTIVE i platili PayPal-om ne dirajte više ništa, sve ste odlično napravili! 

🙂 Samo pazite da na dan kada treba da vam se naplati ( piše u TW nalogu sa lijeve strane ) imate dovoljno ili na PayPal balansu ili na bankovnoj kartici povezanoj sa njim, pitajte u banci kolike su im provizije na $17.95 preko PayPala,ako ste se registrovali kao FREE i ne želite da promovišete Traffic Wave već samo da se upoznate sa njegovim mogućnostima onda se ne morate prebacivati na ACTIVE ( plaćeni član ) 99% opcija u TW radi i FREE članovima taman da ispratite većinu uputstava oko korišćenja samog servisa. Za nastavak korišćenja moraće da plate jer Traffic Wave ne dozvoljava dva puta FREE po 30 dana. I 30 dana je 30 dana, nije 31.

Hvala Borisu Janevskom na ovom uputstvu

izvor http://tw.nonguruguy.ws/

Does Your AutoResponder Pay You Through 10 Levels?!?
Mine Does! Weekly Fast Tracks, Regular Commissions, and Leadership Bonuses!
Start Today with a FREE 30 Day Trial and See What You've Been Missing!
https://goo.gl/NL3AG2
e-mailing list

Name
Email

Email Marketing by TrafficWave.net

Tags:

Comments are closed.

%d bloggers like this: