kako zaraditi Bitcoin

Kako zaraditi Bitcoin

Najpoznatija svjetska digitalna valuta, Bitcoin, strahovitom brzinom se proširila po svim porama našeg društva. Stalan porast vrijednosti, danas 1Bitcoin vrijedi više od 1800$. Bitcoin možete razmeniti za $, eure ili bilo koju drugu valutu.. Njima možete plaćati u restoranu, kafiću.. Plaćate preko telefona, tableta,računara.. Trgujete njima.. Skupljate i čekate pravu visoku cijenu prije nego ih razmijenite. http://www.youtube.com/watch?v=Um63OQz3bjo
BTC je kriptografska „valuta“, koju ne priznaje ni jedna zemlja, iza koje ne stoji ni jedna institucija i ni jedan pojedinac. To je program koji se neprestano izvršava na Internetu, podržan od strane hiljada računara koji obrađuju transakcije kojima se BTC usmjerava između korisnika. Takođe, to je i iznos koji se nalazi u vašem digitalnom „novčaniku“ (koji držite u telefonu, na hard disku računara, ili USB drajvu, ili na Internetu).

Zašto je Bitcoin toliko popularan?

Svatko će, naravno, vidjeti ono što njemu odgovara:
Deflatorna valuta – postoji jasno određen krajnji (ukupan) broj BTC-ova (21.000.000). Ovo znači da ne može da se pojavi „autoritet“ koji bi krenuo da štampa novce arbitrarno, tražeći od nas da vjerujemo da sve više odšatmpanog novca ima stalno istu vrijednost. Sve je definisano u originalnom algoritmu i niko ne može da promijeni algoritam. Anonimnost transakcije – dakle ovo je zaista pravi digitalni ekvivalent gotovine, sa svim dobrim i lošim stranama toga. Sigurnost transakcije – relativna transparentnost cijelog procesa, odnosno nemogućnost višestruke upotrebe istog BTC-a Peer-to-peer tehnologija – nema jedne tačke (IT banke ili card procesora) koja može da otkaže, istovremeno rade desetine hiljada računara širom svijeta.


Rudarenje (eng. mining) je osnovna funkcija BTC, koji je istovremeno i valuta i način plaćanja. Svaka transakcija je predmet obrade svakog u mreži ko je uključio svoje računare u izračunavanje komplikovanih problema, sa zajedničkim ciljem da obezbijede sigurnost transakcija (kao i njihovu anonimnost i neopozivost). Za nagradu dobijaju odgovarajući dio novostvorenih BTC.
Zbog čestih i drastičnih promjena vrijednosti ove valute koje idu i do 10 odsto dnevno, mnogi se upuštaju u standardne berzanske špekulacije – prodaj skuplje, kupi jeftinije. Naravno, kao i na svakoj valutnoj berzi, neki u ovim transakcijama dobijaju, a neki gube.
Umjesto da rizikujete na berzi, trošite novac na skupe računare i struju, evo najlakšeg načina kako da dođete do Vaših prvih BTC i dočekate spremni budućnost :

1. Potrebno je napravite Vaš virtuelni novčanik gdje ćete čuvati Vaše bitkoine.
To možete uraditi na sajtu Coinbase.
2.Pronađite Vašu adresu,  ovu adresu kopiraćete i unijeti u registraciji/transakciji.

3. Kliknite na baner i registrujte se na sljedeće sajtove gledajte kratke reklame, dobijte besplatno BTC :

________________________________________
1. FreeBitco.Igra na sreću, potrebno je samo da unesete data slova, kliknete i dobićete besplatne BTC. U svakom slučaju dobićete sigurnu količinu BTC, sreća odlučuje da li je suma veća ili manja. Na svakih 1h možete kliknuti, kad skupite 0.15BTC automatski se šalje u Vaš novčanik. Možete osvojiti po 1 kliku max 0.5 BTC (230$).

BTCClicks.com Banner
________________________________________
2.BtcClicks velika dnevna ponuda reklama. Kliknite,unesite tačan broj, BTC Vam se odmah uračuna. Isplata nakon 0.15mBTC. Možete iznajmiti referale,oni Vam povećavaju zaradu. .
________________________________________
Obzirom da kod BTC nema nikakvih provizija nista ne gubite povlačeći male sume. Zato koristite oba sajta  i BTC skupljajte u virtuelnom novčaniku. Vrijednost će vremenom rasti.

PRODAJA BTC
________________________________________
Prodaju BTC možete obaviti jednostavno na sljedećem SAJT-u.
Trenutna cijena BTC je najviša ikada. Tokom 2015 cijena je pala na nešto iznad 200$,krajem godine je nešto porasla.
Cijena je nastavila da raste, i trenutno je dostigla više od 2000$.
Da li će i dalje nastaviti raste ili pasti ne znam, ukoliko želite da uzmete dolare odmah prodaja je jednostavna.

Dakle potrebno je da odete na SAJT besplatno se registrujete.
Odete na Sell, i pratite korake.

Tags: , , , ,

Comments are closed.

%d bloggers like this: